Опис
Опис
Смак виготовленої їжі залежить не тільки від точності дотримання рецепту і вміння господині, але і від якості посуду. А якщо вже процес займає багато часу, то сковорода потрібно з товстим дном і з матеріалу, добре розподіляє тепло – кований алюміній. Завдяки куванні вироби за якістю стають більш міцними (не піддаються ніякої деформації), ніж при інших технологіях виробництва. Завдяки цьому можна виготовити посуд з товстим дном і більш тонкими, легкими стінками. Товщина дна – 5 мм, товщина стінок до 3 мм, товщина борту – 4,5 мм. Така посуд не схильна до деформацій і легше, ніж звичайна посуд (не враховуючи ваги диска з нержавіючої сталі). Характеристики: Матеріал — Кований алюміній Покриття — гранітне Колір — сірий Ручка — бакелітова ручка, Кришка — жаростійке скло з паровыпуском Ємність — 28 см